Schrijvers en Fondsenwerving

Het netwerk

Het Netwerk Amsterdamse Helden is een innovatief netwerk voor sociaal ondernemers, bestaande uit zo’n 30 Amsterdamse Helden, ruim 20 maatschappelijke partnerorganisaties en zo’n 20 schrijvers die flexibel inzetbaar zijn voor schrijfklussen.

Sluit je aan bij het NAH!
1) Ben je een maatschappelijke organisatie en kun je hulp gebruiken bij fondsenwerven/subsidieaanvragen? Wij bieden ondersteuning bij schrijfwerk tegen een maatschappelijk tarief.
2) Hou je van schrijven? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om op flexibele basis schrijfklussen uit te voeren voor maatschappelijke initiatieven.

Veel maatschappelijke organisaties hebben behoefte aan ondersteuning bij het schrijven van projectplannen en aanvragen, de vraag naar schrijvers is groot. Tegelijk heeft Nederland een groeiend bestand aan ZZP-ers die maatschappelijk betrokken zijn en affiniteit hebben met de doelgroep van de helden. Deze twee partijen hebben wij bij elkaar gebracht.

Het NAH heeft een flexibel bestand aan schrijvers/ZZP-ers die projectplannen kunnen opstellen en kunnen ondersteunen bij de fondsenwerving voor Amsterdamse Helden. 
De schrijvers werken op commissiebasis: dat wil zeggen dat het bedrag dat in rekening wordt gebracht een percentage is van het bedrag dat er wordt binnengehaald.
 Wij hanteren hiervoor een standaard tarief.

Op deze manier werken wij aan het verstreken van maatschappelijke initiatieven en sociaal ondernemers. Wij gaan uit van een win-win situatie. Het NAH is een niet-commerciële organisatie zonder winstoogmerk.

Aanmelden

Neem vrijblijvend contact op met het NAH voor een kennismakingsgesprek.
Mail: info(at)netwerkamsterdamsehelden.nl

de aangesloten schrijvers

Marieke Kroon

Tekst volgt.

Marita Pruijser

Tekst volgt.

Under construction: deze pagina wordt nog bijgewerkt

Tekst volgt.

Download hier een PDF

Informatie over het schrijversbureau voor ondersteuning bij Fondsenwerving

Back to Top