Robert Coblijn

robert

Robert Coblijn, Bijlmer Style - Amsterdam Zuidoost

Het NAH is in begin 2013 in gesprek geraakt met Bijlmer Style. Op dit moment zijn er ontwikkelingen om gezamenlijk een project op te zetten in Zuidoost.

Bijlmer Style is een samenwerkingspartner van het NAH. Bijlmer Style krijgt o.a. opdrachten van stadsdeel Zuidoost om het lokale jongerenaanbod te versterken. Behalve hun hip hop en rap projecten staat Bijlmer Style bekend om de politieke partij die hebben opgericht in 2012.

De politieke tak van Bijlmer Style richt zich op de jeugd en jongeren in Amsterdam Zuidoost. “Onze visie is dat de kracht van de jeugd ingezet dient te worden om de negatieve tendensen in Zuidoost tegen te gaan. Zaken zoals onderwijs, creativiteit, vrijetijdsbesteding en sport dienen op alle vlakken te worden gestimuleerd.

Stichting Bijlmer Style heeft als doelstelling het ontdekken, ontwikkelen en promoten van creatief talent uit Amsterdam Zuidoost. Vanuit de stichting produceren wij compilatie albums (met hiphop artiesten uit de Bijlmer), videoclips en andere creatieve uitingen.

“De Bijlmer is ons werkgebied en hiphop is de backbone”.

Meer info: www.bijlmerstyle.com

You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=7w0YA0jxsZc

Related Projects

Back to Top