Fatima Essahsah

foto 2

Fatima Essahsah, BUREAU YAN – Amsterdam Nieuw West

Sinds begin 2013 is Fatima Essahsah een samenwerkingspartner van het NAH.

“Ik ben Fatima Essahsah en ruim acht jaar ondernemer in de Culturele sector. Mijn reis naar het ondernemerschap begon bij de opleiding ‘Culturele en Maatschappelijke Vorming’ aan de Hoge school van Amsterdam”.

Fatima Essahsah mag met recht een rolmodel genoemd worden. Al jaren zet zij zich in voor jongeren die interesse hebben in een carrière in de modebranche. Hier zijn meerdere succesvolle projecten uit voort gekomen zoals het Amsterdam Fashion College:

Het Amsterdam Fashion College is een alternatief onderwijsprogramma voor Amsterdamse jongeren die willen ondernemen in de mode. Talentontwikkeling, ondernemerschap en personal branding vormen een belangrijk onderdeel van deze leergang. De kunstdiscipline mode wordt tijdens het AFC programma als middel gebruikt om persoonlijke en zakelijke doelen te halen. Klik hier voor meer info.

BUREAU YAN heeft een trackrecord van diverse programma’s en evenementen zoals de Talentenbeurs in opdracht van de gemeente Amsterdam en SUSTAINABLE CHALLENGE, een driedelige masterclass reeks over duurzame keuzes maken voor je garderobe.

Fatima Essahsah is verder inzetbaar als: ondernemersadviseur, programma maker, dagvoorzitter en storyteller.

Website: www.bureauyan.nl

Related Projects

Back to Top