Dherl Deekman

dehrl

Dherl Deekman Toekomst Muziek - Amsterdam Zuidoost

Dherl Deekman zet zich als pedagogisch professional al jaren in voor jongeren. Muziek heeft daarbij altijd centraal gestaan. Sinds kort staat het project Toekomstmuziek op eigen benen, een non profit project waarbij jongeren de kans krijgen zich te ontwikkelen in de muziek. Talentonwikkeling pur sang! Dherl let daarbij op het versterken van de nodige basic competenties zodat jongeren op eigen benen kunnen staan in de maatschappij.

Toekomst Muziek:

Toekomst Muziek Volume 4 is inmiddels een feit. In dit project krijgen 5 jongeren uit Amsterdam Zuidoost, onder begeleiding van pedagoog en muziekproducer Dherl Deekman, de kans om een CD te maken om zo hun mogelijkheden en hun kans op succes te vergroten. Na enkele maanden van teksten schrijven en opnemen in de studio gaan de jonge artiesten Chief, Chitoera en Riqueras nu het podium op om hun talent te promoten.

Volg Toekomstmuziek via Facebook: https://www.facebook.com/toekomst.muziek?fref=ts

Minstrel:

In Minstrel’s debuutalbum, “City Blues” verkent hij de ups en downs van het leven in de stad. Op de nieuw verschenen EP: “What’s a man without a dream” is het niet anders. Minstrel vertelt urban legends over het leven als inwoner van een grote stad. In de verschillende muziekstijlen die Minstrel ten gehore brengt komen thema’s voor die direct uit het leven gegrepen zijn. Vooral de liefde en de moeilijkheden die daarmee gepaard gaan, lopen als een rode draad door de muziek van Minstrel.

Tracks van Minstrel zijn te beluisteren op Soundcloud onder de naam Dherl Deelman.

www.minstrelproductions.nl

Related Projects

Back to Top