Advies

Aard van de coaching & advies

Een held kan een beroep doen op een coach die hem/haar coacht en adviseert. Dit kan van diverse aard zijn, zoals hoe bouw je je initiatief uit (als een stichting, een eigen bedrijf, of het samengaan met een andere organisatie), hoe kom je aan fondsen-, sponsorgeld, hoe zet je een samenwerking op, hoe maak je een goed pr-plan. In tegenstelling tot de standaard coaching-en advies praktijk voert de coach van het NAH ook samen met de jonge ondernemer concrete taken uit.

De coach of schrijver neemt deze concrete taken op zich, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat vanuit het initiatief van de jonge ondernemer op termijn deze werkzaamheden zelf verricht kunnen worden. Zo kan er bijvoorbeeld toegewerkt worden naar een competent bestuur of het binden van een eigen deskundige aan het initiatief.

In de praktijk van het NAH is gebleken dat er vooral vraag is naar ondersteuning bij het schrijven van projectplannen, opstellen van een begroting en fondsenwerving. Voor ondersteuning bij Fondsenwerving is een schrijvers bureau opgericht die op no cure no pay basis ingezet kunnen worden. Wij hanteren niet commerciële tarieven voor Amsterdamse Helden.

Aanmelden als coach (vrijwilliger) of schrijver/fondsenwerving (no cure no pay):

Neem contact op met het NAH voor een kennismakingsgesprek.
Tel: 06 – 42 77 62 62
Mail: info@netwerkamsterdamsehelden.nl

Het NAH werkt met professionals uit diverse sectoren. Wij hebben o.a. samengewerkt met de NOBCO, Nederlandse orde van beroepscoaches. http://www.nobco.nl/index

Professionals en ervaringsdeskundigen uit diverse leefwerelden versterken elkaar met levenswijsheden, inspiratie, ondernemen, pionieren & out of the box denken!

de Coaches en het Projectteam

Bill Admiraal - voorzitter bestuur

Mijn naam is Bill Admiraal en ik ben als professioneel coach sinds 2013 op vrijwillige basis verbonden aan het Netwerk Amsterdamse Helden. Ik geloof absoluut in het concept van NAH en vind het ongelooflijk leuk om mijn energie en ervaring met de Helden te delen. Ik werk daarnaast fulltime op Schiphol als manager Human Resources bij een grote afhandelaar. Vanaf 1-1-2015 zal ik me volledig op coaching en training richten. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in het aansturen van organisaties, onderhandelen en oprichten en sluiten van organisaties. Zowel in Nederland als in Europa. Wil je meer weten kijk dan op mijn linkedin profiel www.linkedin.com/bill.admiraal

Joke van Wittmarschen - penningmeester bestuur

Joke van Wittmarschen is penningmeester van het NAH.
Joke heeft een eigen onderneming in organisatorische en secretariële dienstverlening: www.jokevanwittmarschen.nl

Mischa Lemaire - secretaris bestuur

Mischa Lemaire is bestuurslid van het NAH.
Meer info over zijn achtergrond zie: https://nl.linkedin.com/in/mischa-lemaire-bb46141a

Lenny Bijker - Project Coordinator

Sinds de oprichting in 2010 ben ik betrokken bij het NAH. Met heel veel passie en plezier heb ik mij samen met een onmisbaar en onverwoestbaar team van (vrijwillige) professionals ingezet voor Amsterdamse Helden. Nog steeds werken wij elke dag met de meest inspirerende rolmodellen uit de stad. Het NAH is absoluut een top project en het is mooi om hier onderdeel van uit te maken.

Hanan Essahsah - coach

Hanan is werkzaam voor de gemeente Amsterdam, gediplomeerd coach, visagist en ook nog eens nauw betrokken bij de projecten van haar zus: Amsterdamse Heldin Fatima Essahsah.

Willem Leufkens - coach

Willem Leufkens biedt integrale Coaching: regisseer/reset eigen balansen (lichaam/geest) / weer goed in uw vel zitten / optimaal gebruik van uw eigen talenten / duurzaam resultaat in korte tijd. Zie ook: http://www.willemleufkens.nl/

Said Bensellam - adviseur

Lees meer over Said Bensellam en zijn betrokkenheid op de pagina Wat is NAH
Download hier een PDF

Informatie over het schrijversbureau voor ondersteuning bij Fondsenwerving

Download hier een PDF

Uitgebreide omschrijving van de profielen van de coaches.

Back to Top