banner_review
Heldenfestival 2013

Over het festival

De eerste editie van het Heldenfestival is een feit! Op 26 september vond het Heldenfestival plaats bij Stichting Connect Initiatieven in Amsterdam West.

Het Heldenfestival werd georganiseerd ter ere van de lancering van deze nieuwe website van het Netwerk Amsterdamse Helden. Ruim twintig toonaangevende rolmodellen waren aanwezig met een aantal van hun jongeren. Behalve (muziek)optredens, (sport)clinics en filmvertoningen kwamen de Helden allemaal kort aan het woord over hun project. Atta de Tolk was de host van de avond.

Vanuit de stadsdelen waren Martien Kuitenbrouwer (stadsdeelvoorzitter West), Achmed Baâdoud, (stadsdeelvoorzitter Nieuw West) en Emile Jaensch (Dagelijks Bestuur stadsdeel Zuidoost) aanwezig. Zij spraken zeer lovend over de projecten van de aanwezige Amsterdamse Helden.

Jasper Etten (PvdA West) was aanwezig tijdens het festival, lees hier zijn verslag.

Wij kijken terug op een geslaagde middag met mooie ontmoetingen, verrassende optredens, ontroerende woorden en de nodige gezellige chaos.

Met dank aan alle Amsterdamse Helden die hebben deelgenomen en gastoptredens van: Opa Jan van Stichting Lappenpoes, Kiddo Cee, Team Sportmani, Waan Dille, Gilly Mc & Flame, Poet AF Black & Zangeres Hajar.

En dank aan alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd tijdens de uitvoer van het festival: Ron Ruiten (techniek), JPT West, meidengroep Connect, vadergroep Connect (catering) en medewerkers van Connect.

Het eerste Heldenfestival beschouwen wij als een geslaagde try out.  In september 2014 wil het NAH samen met de helden een tweede editie van het festival neerzetten.

review_side
Bekijk hier de foto's en het filmpje

Back to Top